Deling av mobilitetsvirksomhet i USA

Å dele sykler/e-sykler/scootere er praktisk for brukerne når de skal ha mobilitet innenfor 10 km.I USA har deling av mobilitetsvirksomhet satt stor pris på, spesielt deling av e-scootere.

dele scooter 

Bileierskapet er høyt i USA, mange mennesker går alltid ut med biler hvis de har reist over lengre avstander tidligere.Biler slipper ikke bare karbondioksid i luften, men forårsaker også veiblokkering.Det er skadelig for miljøet og prisen på bil er høy.Nå foretrekker flere og flere å brukedele e-scootereIOTi den siste mila i USA.

dele scooter 

McKinsey & Company, Inc. har estimert delingsmobilitetsmarkedet i USA i 2019.

Dataene viser at markedet vil nå 20 millioner dollar i 2030, til og med nå 30 millioner hvis situasjonen er god.

Bird/Lime/Spin/BOLT/Jump(Uber)/Lyft er populære i USA, de har gitt brukerne en bedre måte å komme frem til destinasjonen med passende pris og mindre periode.Blant dem har vi levert våre delingsmobilitetsløsninger for BOLT MOBILITY HQ, hjelpe dem med å tilpasse en bedreløsning om deling av e-scooterefor å få god fortjeneste.

I fremtiden vil TBIT fortsette å fokusere på FoU av moduler og systemer innen deling av mobilitet, bedre møte etterspørselen etter smart mobilitet.På samme tid, spill på integrasjonsfordelene ved maskinvare- og programvaredesign og system-FoU, fremme utviklingen av delingsmobilitet.


Innleggstid: 02-02-2021